Voor jou?

De LMC Volleybalschool biedt een effectieve volleybalopleiding voor (jonge) talentvolle volleyballers. Sommige jongens en meisjes hebben behoefte, naast het bestaande reguliere aanbod, aan extra volleybalactiviteiten. De trainingen zijn bedoeld voor spelers die in zichzelf willen investeren om in vele opzichten een betere en completere volleyballer te worden.

Ben jij tussen de 8 en de 18 jaar oud? En kun je de inzet en het enthousiasme opbrengen, door je iedere training 100% te geven en altijd aanwezig te zijn? Dan kunnen wij zeker veel voor jou betekenen. Het is fijn als je al goed kunt volleyballen en natuurlijk handig als je lang bent. Maar veel belangrijker vinden wij het dat jij de motivatie hebt om het maximale uit jezelf te halen en de discipline hebt om het trainingsprogramma te volgen en dat te combineren met school en allerlei privézaken. 

Er zijn geen selectie- of proeftrainingen, iedereen die zichzelf wil verbeteren is welkom.

Tijdstip:
11:00u - 13:00u


Waar:
De trainingen zijn op zondagen in de sportzaal te Linne. We streven naar een groep van 15 tot 20 deelnemers per groep. Er wordt getraind in 3 blokken van elk 10 weken in de maanden September t/m Mei.

Kosten:
30 trainingen
3x Fitheid/sporttest - Begin, tussen en eindmeting

€ 275,- incl. btw trainingsshirt inbegrepen
 

INSCHRIJVENSPONSORS