LMC Topvolleybal is gestart met een volleybalschool voor talentvolle, jeugdige speelsters en spelers. De trainingen, die in de sportzaal te Linne gegeven worden, zijn een toevoeging aan de teamtrainingen van de eigen verenigingen. 

VISIE


Elke speler heeft talent, de vraag is alleen of dit talent de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. Spelers worden beter wanneer ze goed opgeleid worden. Vaak is dat een probleem bij de meeste volleybalverenigingen omdat men deze faciliteit niet kan aanbieden bij elk jeugdteam.

De LMC Volleybalschool biedt de mogelijkheid om naast het programma bij je club extra trainingen te volgen waarbij het individu centraal staat. Wedstrijden blijf je gewoon spelen met het eigen team bij de vereniging waarvan je lid bent.

DOEL


Het doel van de LMC trainingen is dat de spelers zich individueel verbeteren. En dat gebeurt volgens een planmatige werkwijze:
1. Effectief trainen van de volleybal technieken.
2. Aangepaste trainingsmethodiek (aangepast op leeftijd, niveau en atletisch vermogen) om volleybal technieken optimaal te leren, te verbeteren en te perfectioneren.
3. Een onderdeel van de trainingsmethode is de Core-stability training dat als doel heeft de fysieke ontwikkeling te bevorderen.


MELD JE NU AAN!
Nelson Mandela quote

SPONSORS