Onze trainers

De trainers van de LMC volleybalschool zijn allemaal gekwalificeerd en hebben veel ervaring op alle niveaus.
 

Guido Görtzen : De LMC volleybalschool wordt geleid door Guido Görtzen, een voormalig Nederlands volleybalinternational. Hij speelde 425 wedstrijden voor Oranje en nam driemaal deel aan de  Olympische Spelen. Na vele jaren van hard werken bereikte hij als speler van het Nederlandse team in 1996 het uiteindelijke doel in de sport door het winnen van een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Atlanta. Guido is een gekwalificeerde toptrainer en in het bezit van het VT-4 diploma en is uiterst succesvol geweest de afgelopen jaren bij diverse amateurverenigingen. Guido is momenteel trainer & coach bij vc Limac en de persoon achter de LMC volleybalschool.
 Har Gubbels: Docent sport en volleybaltrainer & coach bij o.a.: Noliko Maaseik, Revoc, ADC, Fyrfad Maastricht. 
Har is in het bezit van het VT-4 diploma.

 

Edwin Maessen: Afkomstig uit een echte volleybalfamilie heeft Edwin nog altijd dezelfde passie voor het spelletje als vroeger.
Edwin heeft diverse clubs getraind, o.a. vc Maasbracht, vc Horn, vc Kessel en de laatste jaren bij vc Limac. 


Richard Maessen: Al zijn hele leven is Richard met volleybal bezig.
Eerst als speler bij vc Maasbracht en vc Horn, daarna als trainer bij o.a. vc Limac, Elen en momenteel bij HHC. 
 

Thomas van Bladel: Assistent trainer. Speler van Numidia/VC Limac H1 en van Jong Oranje. Thomas volgt op dit moment de sportopleiding bij het CIOS in Sittard. 

GAST TRAINERS

Elke module verzorgt en bekende topvolleybal speler/speelster een clinic. Voor het seizoen 2020/2021 hebben we de volgende gaststrainers geregeld:
 

Saskia van Hintum: Saskia is een Nederlands voormalig volleybalspeelster en huidig volleybalcoach. Ze speelde in meerdere periodes voor VVC Vught (landskampioen en bekerwinnaar in 1996) en kwam ook uit voor diverse Europese clubs zoals CJD Berlin , Cavagrande Messina, Medinex Reggio Calabria en Fortis Herentals. Van Hintum speelde 275 keer voor de Nederlandse volleybalploeg waarmee ze deelnam aan de Olympische Zomerspelen 1996 waar een vijfde plaats behaald werd. Van Hintum werd trainer en was bondscoach bij het vrouwen beachvolleybal en Jong Oranje (vrouwen). Onder Giovanni Guidetti was ze van februari 2015 tot november 2016 assistent-coach bij de Nederlandse vrouwenploeg. Op clubniveau was ze werkzaam in Nederland en Duitsland. Sinds maart 2018 is Van Hintum assistent-coach van de Duitse volleybalploeg.

 

Rob Grabert: Grabert is een voormalig Nederlands volleybalinternational en behoort tot de gouden generatie die in 1996 olympisch kampioen werd in Atlanta. Hij deed tweemaal mee aan de Olympische Spelen. In 1988 werd hij bij de Zomerspelen in Seoul met het Nederlands team vijfde. Acht jaar later was hij lid van het Nederlands team dat goud veroverde in Atlanta door Italië in de finale te verslaan. Tegenwoordig heeft Grabert zijn eigen bedrijf in groente en fruit. Daarnaast geeft hij jeugdtrainingen.


 

 

Nico Freriks: Freriks  is een voormalig Nederlands volleybalinternational. Hij werd geboren in Uden, maar groeide op in Horst (Limburg). In 2004 maakte hij op 22-jarige leeftijd zijn olympisch debuut in Athene, waar hij met zijn team als negende eindigde in het eindklassement. Met het Nederlandse olympische volleybalteam behaalde hij een negende plaats overall. Hij speelde 347 interlands voor het Nederlands volleybalteam en heeft een indrukwekkende loopbaan bij diverse topploegen in het buitenland, waaronder Italië, België, Frankrijk en Iran. Sinds 2019 speelt Nico bij vc Limac. 


Rob Bontje: De uit Grevenbicht afkomstige Rob Bontje is een Nederlands volleybalinternational. Hij vertegenwoordigde Nederland op de Olympische Spelen van 2004 in Athene. Zijn carrière als professioneel volleyballer begon in Nederland bij SSS Barneveld en daarna speelde hij bij Nesselande Rotterdam. Hierna vertrok hij naar Italië, waar hij voor diverse Lega Volley Serie A-teams uitkwam. Bontje werd in het seizoen 2008-2009 in de Italiaanse competitie gekroond tot beste blokkeerder, beste serverende middenaanvaller en op één na beste middenaanvaller. Na Italië heeft hij nog in Polen en Duitsland gespeeld waarna hij de overstap naar België maakte. Afgelopen seizoen speelde hij in de Belgische competitie bij AVOC Achel. Hij was van plan om te stoppen na dit seizoen maar trainer Guido Görtzen wist hem over te halen om komend seizoen Limac te versterken.MELD JE NU AAN!

SPONSORS