LMC VOLLEYBALSCHOOL

Talent moet de kans krijgen zich te ontwikkelen, maar wat is talent? Veel van de (mentale)vaardigheden, bewegingen en technieken worden op de LMC volleybalschool aangeleerd die door velen later als talent worden omschreven. Om je individueel te verbeteren heb je een professionele en kwalitatieve goede omgeving nodig. Een individuele benadering zorgt ervoor om een allround/complete volleyballer te worden.

Bij de LMC Volleybalschool staat het individu centraal. De trainingen zijn een aanvulling op het programma van de team trainingen bij je eigen club waar het team centraal staat. Je blijft gewoon lid bij jouw vereniging en wedstrijden speel je ook voor je eigen club. De LMC Volleybalschool biedt jou de mogelijkheid om van ex-internationals te leren en samen met een groep gelijkgestemde te trainen om zodoende nu en later meer plezier uit het volleybal te halen.

De LMC Volleybalschool voor jeugdige spelers en speelsters in de regio, is een initiatief van LMC topvolleybal en wordt aangestuurd door Guido Görtzen.
Ben jij tussen de 8-15 jaar meld je dan aan! Nog belangrijker dan leeftijd is dat je graag wilt volleyballen. 


MELD JE NU AAN!

Volleybalschool LMC

SPONSORS